Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva Simona Krainová (51) definitivně dokončila přestavbu svého luxusního střešního bytu v Dejvicích, který vznikl spojením jejího stávajícího bytu s bytem Dary Rolins (51), tak se modelka pouští do další stavitelské akce. Již jsme vás informovali, že Simona se svým manželem Karlem koupili dům na Karlštejnsku, který chtějí přetvořit v rodinné letní sídlo.

Ti, kdo znají Krainovou blíže, se jistě divili, proč se typicky městská holka rozhodla budovat sídlo mimo město, ona se ale myšlenky stále nevzdává. „Přestavba je v procesu. Jen na to nemám tolik času, kolik by bylo třeba. Náš architekt například už sedm týdnů čeká, než vyberu světla,“ krčí rameny Simona, která je nyní zavalená prací. „Dům se pomalu rýsuje. Už jsou hotové podlahy, koupelny, tento týden nám budou dělat kuchyň,“ tetelí se modelka.

Krainová s manželem by chtěli mít vše hotovo do letošního června. „V létě bychom už chtěli dům obývat. Děláme to hlavně kvůli dětem, přikupujeme tam obrovský pozemek, kde budujeme dětem pískoviště a bazén,“ říká Simona, pro kterou jsou v budování domečku velkou motivací její synové: „S manželem jsme spíš kavárenští povaleči a rozhodně nepotřebujeme místo, kam bychom chodili ruku v ruce na houby. Chceme udělat hlavně radost dětem, aby byly na čerstvém vzduchu,“ říká Simona.

Celý dům bude připomínat vesnickou chalupu a hlavní inspirací pro Simonu bylo Toskánsko. „Budeme tam mít hodně přírodní materiály. Kámen, dřevo, musejí tam být levandule. Chtěla bych, aby to vypadalo jako přímořský domeček,“ zasnila se Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám