Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stát se jedním z andílků značky luxusního spodního prádla Victoria´s Secret, fotit žhavé kampaně a projít se po mole na jedné z nejprestižnějších světových přehlídek, to vše je snem každé modelky.

A protože se prestižní značka rozloučila se zkušenou Holanďankou Doutzen Kroes i talentovanou Američanou Karlie Kloss, dostaly šanci další krásky.

Jednou z nich je i španělská modelka Blanca Padilla, která v luxusním prádélku zapózovala v nejnovějším andělském katalogu. Dvacetiletá fešanda má postavu jako lusk, a tak není divu, že se o ni prestižní značky doslova perou. Ne každá modelka si totiž může dovolit pózovat v prádle.

Blanca Padilla přitom do světa modelingu vplula úplně náhodou, když na zastávce metra zaujala jednoho z módních agentů. Ten musel pohlednou studentku ekonomické univerzity hodně dlouho přemlouvat, aby kývla na jeho lákavou nabídku. Od té doby se atraktivní Španělka objevila na přehlídkách řady světoznámých značek (Versace, Dolce & Gabbana, Valentino, Giorgio Armani a mnoho dalších). Nabídku Victoria´s Secret tak nemohla odmítnout...

Reklama

Další články

Načítám