Hlavní obsah
Článek

Italská herečka se do dějin filmu zapsala odvážnými záběry, které jí zajistily slávu srovnatelnou s její o generaci starší krajankou Sophií Loren. Ornella Muti před kamerou ostychem nikdy netrpěla a ve svém archívu má záběry, při jejichž sledování se pánům mlžila skla na brýlích.

Nestárnoucí sexsymbol nepřestává oslňovat ani v pokročilejším věku, což Ornella před dvěma lety dokázala na České Miss, kde překvapila růžovým přelivem. Hvězda, která v 70. a 80. letech figurovala v mužských erotických představách, dnes slaví 60. narozeniny, ale i na prahu další životní dekády vypadá skvěle.

Oblíbená herečka mámy Štikové, která po ní pojmenovala svou prvorozenou dceru, se naposledy před kamerou objevila před třemi lety ve filmu Woodyho Allena Do Říma s láskou. Spíše než na plátně je k vidění na společenských akcích, kde má stále dostatek obdivovatelů.

Bývalý sexsymbol má ve své filmografii spoustu peprného materiálu. Ornella byla jako žena disponující půvabem dospívající dívky předurčena k rolím, kde musela ukázat více než jen svou tvář.

V roce 1976 se Muti objevila zcela nahá ve filmu Poslední žena. Postelové hrátky si o rok později užila také ve snímku Smrt darebáka. Erotickým scénám se však herečka nevyhýbala ani později. Ňadra ukázala také ve filmu Bilingual Lover, který natočila v době, kdy jí bylo 38 let.

Reklama

Další články

Načítám