Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od dramatického rozpadu manželství s otcem svých dvojčat Milanem Kožíškem se Míša Maurerová objevila ve společnosti po boku spousty mužů. Herečka si půl roku užívala ve vztahu s movitým podnikatelem Tomášem Vondráčkem, poté se na jednom večírku tulila zase k surfaři Čestmíru Procházkovi. Ani jeden z partnerů ale, zdá se, nebyl tím pravým.

Začalo se nyní blýskat na lepší časy? Kráska s velkýma laníma očima se na znovuotevření sky baru Cloud 9 objevila po boku režiséra Víta Karase. Zatím to ale vypadá, že ani mladý filmař, který má na svědomí například pohádku Micimutr, hereččiným partnerem nebude. „Víťa je můj kamarád a spolužák z DAMU,“ mávla rukou herečka, když jsme se jí ptali na její doprovod a vztah, který ji s ním pojí.

Maurerová a Karas budou opravdu jen přátelé. Přestože jim to spolu slušelo, tak mezi nimi žádné jiskry nepřeskakovaly. „Bavíme se dobře. Z takové výšky má člověk skvělý nadhled,“ libovala si Maurerová na párty plné signovaných koktejlů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám