Hlavní obsah
Článek

Jak Super.cz již informoval, televize Nova se zalekla toho, že by Ladislav Hruška (46) mohl po konci v televizi vydat vlastní kuchařku a ohrozit tak prodej té, kterou chystá stanice z Barrandova. Peněz je v sázce hodně, vždyť na prvním díle ještě s Hruškou vydělala Nova desítky miliónů. I když se ale doteď zdálo, že se televizáci bojí zbytečně, lidé od Hrušky pravděpodobně našli skulinu, kvůli níž se bude moci gurmánský experimentátor bavit vařením pro davy dál!

Původní návrh smlouvy na první knížku totiž počítal s tím, že Hruška by automaticky dostal zákaz bez povolení Novy vydat vlastní kuchařku po dobu minimálně pěti let. A jak se zdá, přestože právník Láďovi vyjednal ne zrovna výhodné finanční podmínky, tohohle biče ho překvapivě asi zbavil.

„Zdá se, že po ukončení pracovního poměru si prakticky může dělat, co chce. Advokát ho tehdy z toho dostal, tu podmínku vypustil. Nesmí jen vydávat knížky s názvem jako na Nově. Má zákaz na televizi parazitovat, ale od prvního května je úplně volný. A už se toho domákli i vydavatelé a ozývají se mu. Každý ho chce získat pro sebe. Proto se Nova tak obává toho, že by ji s kuchařkou předběhl,“ potvrdil nám velmi důvěryhodný zdroj z okolí Hrušky.

Původní vydavatel podle našich informací dostal přímo zákaz, aby Hrušku vydával, a chtě nechtě se tomu podřídil. „Ale je vzteky bez sebe, protože je mu jasné, že ta Hruškova případná kuchařka bude několikanásobně úspěšnější než ta, kde nebude jeho jméno,“ tvrdí člověk obeznámený s jednáními.

Sám Hruška se obrnil hradbou mlčení. Do doby, než mu skončí výpovědní lhůta, se odmítá k čemukoli vyjadřovat. Pak ale prý začne pořádné tóčo.

Reklama

Další články

Načítám