Hlavní obsah
Článek

V posledních letech působí hlavně v zahraničí, nyní ale Kateřina Sokolová (34) o sobě dává vědět i ve své domovině. Česká Miss 2007 se společně s kolegyní Denisou Dvončovou staly tvářemi šperkařské firmy. Obě modelky nafotily kampaň společně s dalšími třemi modelkami úplně nahé, ozdobené pouze šperky.

Kateřina je díky svým ženským tvarům často vybírána na focení spodního prádla, nahou kampaň však fotila poprvé. „Focení pro tuto společnost je prestižní záležitost, značka má zaběhnuté jméno a je dlouho na trhu. Jinak bych na focení nahé kampaně nepřistoupila. Vím, že fotografie budou vkusné, nebudou vulgární. Za prací stojí skvělý tým a módní fotograf Braňo Šimončík, což je záruka kvality,“ nechala se slyšet Katka.

I pro Slovenku Denisu Dvončovou to byla první zkušenost s nahou kampaní. Vítězka celosvětového finále Elite Model Look na chvíli modeling odsunula na vedlejší kolej kvůli mateřství a nyní díky této kampani zažívá zářivý comeback. „Toto focení pro mě byla výzva. Je to pro mě jiný pocit, fotit se nahá, když jsem matkou. Mám větší zodpovědnost. Byla jsem nervózní, ale vše dopadlo skvěle,“ říká Dvončová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám