Hlavní obsah
Článek

Poté, co se Simona Krainová (51) v Londýně sešla u večeře s hvězdnou Salmou Hayek (57), ji čekalo další nečekané setkání s hvězdou první kategorie. Na projekci filmu Vybíjená, v němž hraje jednu z hlavních rolí, se přišel podívat hollywoodský herec Woody Harrelson. Nešel samozřejmě jen tak náhodou kolem.

Na projekci ho pozval producent snímku Rudolf Biermann, jenž už se zná s hercem, který dokonce dva roky po sobě navštívil karlovarský filmový festival, dlouho a věděl, že v Londýně zrovna natáčí. "Právě dokončil v Londýně část natáčení pokračování úspěšného filmu Now You See Me 2, tak jsem ho pozval. Prosil mne jen o diskrétnost a zajištění soukromí," prozradil Biermann TV Markíza.

Po skončení filmu ovšem nechyběl ani na uzavřené afterpárty. "Film se mi velmi líbil, po dlouhé době jsem viděl komedii s myšlenkou a nejen nějakou blbost. Herecky úžasné, velmi se mi líbila i kamera a musím ještě pogratulovat režisérovi, opravdu se mi to velmi líbilo," byl nadšený Harrelson.

Z jeho přítomnosti byli celí paf i herci. Simona Krainová se na Facebooku pochlubila i společnou selfie. Já už na Woodyho filmy chodím do kina dlouho, tak od něj bylo pěkné, že jednou přišel i on na můj," řekl Ondřej Sokol (52). "Já to absolutně nechápu. Jsem z toho paf, ale jsem rád," ztratil svůj humor Michal Suchánek (58). Jen Richard Genzer (57) si toho, že je s ním v kině slavná hvězda, nevšiml. "A to jsem seděl skoro vedle něj," zalitoval.

Reklama

Další články

Načítám