Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Olgu Lounovou (43) moc často nevídáme. Bývá hodně v cizině, léto strávila v Los Angeles, leden zase v Thajsku na Ko Samui. Nyní má ale v životě pevný řád a pobývá v Česku. Zkouší totiž nový muzikál Mýdlový princ, ale pomalu jí už začínají závody rallye, které už několik let jezdí.

"Začíná sezóna, takže hodně trénuju, jsou před námi první velké mistráky. Závodím i mezi muži, takže to není jen čistě ženský pohár, ale jsem samozřejmě i v žebříčku holek. Tolik žen mezi závodníky není, ale pár se jich najde. Na posledním závodu jsem skončila první, ale mám tam jednu holku, se kterou se hodně honíme. Ale ono je to v rallye složité, třeba nedojedete, protože uděláte defekt, nebo vám odejde převodovka, a vyhraje někdo s pomalejším autem. Loni jsem skončila celkově druhá," vysvětlila nám Olga.

Ta se věnovala vždy spíše sólovým projektům, proto nás překvapilo, že nastoupila do muzikálu. "Už jsem muzikály nechtěla dělat vůbec a poslední dva roky jsem odmítla několik nabídek. Pak přišla nabídka na jeden muzikál ze zahraničí, která se odmítnout nedala, a když mi v Broadwayi nabídli Mýdlového prince, vzala jsem to, protože si vážím Václava Neckáře (80) a mám jeho písničky, z nichž je muzikál složený, moc ráda," svěřila.

"Přišlo mi, že je to netypický muzikál, komedie a činohra, a pro diváky by to mohlo být zajímavé. I když každodenní zkoušení od rána do večera, teď před premiérou i o víkendech, je pro mne tak trochu fabrika," dodala Olga.

A nás zajímalo, jestli při všech svých aktivitách už slyší tikot biologických hodin a jak to má vlastně se vztahy? Mlžila jako vždycky. "Svoje soukromí si schovávám, a až se budu vdávat, tak vám to dám vědět. A totéž, co se požehnaného stavu týče. Vím, že už mám věk, kdy bych na to měla myslet, a také na to myslím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám