Hlavní obsah
Článek

Ostatní účinkující mu mohli závidět. Richard Genzer (57), který se po dvaceti letech objevil opět v muzikálu Dracula jako Nick, měl ze všech největší aplaus. Bůh ví, zda to bylo díky tomu, že po shození skoro třiceti kilogramů opět působil jako tanečník na jevišti velmi ladně, anebo ho diváci milují díky televizní Partičce. "Já bych řekl, že proto, že jsem dostal od produkce nejvíc lístků," smál se bavič.

"Váhu jako tehdy ještě určitě nemám, ale bylo to celé takové zvláštní a divné. Vzpomínal jsem a motal jsem se tam jako klacek pod jezem. Nedá se říct, že bych si to neužil, ale premiéry moc nemusím. Hlavně je tady potom plno lidí, kteří se mě na něco ptají," žertoval s námi Geňa. "Ale bylo to dobrý, i když nevím, jak to vypadalo zvenku. Já už nic lepšího neudělám," míní.

Nad nabídkami odjinud, kdy by zase v nějakém novém projektu tančil a třeba i zpíval, neuvažuje. "Nemám na to čas, budeme zase dělat Partičku. A taky čekám, že zase bude nemocný Daniel Hůlka (55). Že bych vzal rovnou toho Draculu. Ty kostýmy by mi byly a ostatní už se nějak udělá. Pak bych tedy potřeboval ještě šedivou barvu, protože jsme stejně staří a on je šedivý. Nevím, jak to dělá, ale chtěl bych mu touto cestou doporučit: Kup si barvu kaštan," zarýpal si do kolegy Genzer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám