Hlavní obsah
Článek

Mluví o sobě jako o ženě a muži, mají stejné příjmení a vůbec nás nenapadlo, že hvězdy televizních seriálů Karel Zima a Magda Zimová, jejichž dcera Agáta se také objevuje pravidelně na obrazovce, už šest let manželé nejsou. A dokonce se dohodli na střídavé péči o děti.

Kromě čtrnáctileté Agáty mají ještě mladšího syna Jonáše. Střídavku mají v rámci dní v týdnu. "Nemyslím si, že je střídavá péče ideální u každé rodiny, ale u nás ano. Nedokážu si představit, že bych svoje děti viděl jednou za měsíc o víkendu. Nemyslím si, že by to chtěla i moje žena. Ani vteřinu jsme nepřemýšleli, že by to mělo být jinak," prozradil Karel Zima v rozhovoru pro Blesk.

Rozvod po sedmnácti letech, které spolu prožili, prý zvládli dobře. "Rozvod byl nevyhnutelný. Já i moje žena se shodujeme v tom, že je stokrát lepší dobře se rozejít, než být blbě spolu. Rozešli jsme se v dobrém a pořád jsme dobří přátelé. Potřebovali jsme zkrátka bydlet od sebe, abychom mohli dál dobře fungovat," míní.

Zima, jehož známe například ze seriálu Cesty domů, od rozvodu vystřídal několik partnerek, zatím se ale neusadil. Zimová, naposledy týraná žena ve Svatbách v Benátkách, má nového partnera a s ním i další dítě, malého syna. "Dokonce ho občas hlídám," prozradil herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám