Hlavní obsah
Článek

Americkou komičku a moderátorku Chelseu Handler popudily spekulace o údajné úpravě jejích vnad, které se před nedávnem objevily v magazínu US Weekly. Tomu zdroj tvrdil, že důvody jejího častého odhalování nejsou až tak duchaplné, jak se snaží tvářit. Chelsea má prý jednoduše jen potřebu pochlubit se vylepšeným poprsím, na které je pyšná.

Dáma, která nedávno oslavila čtyřicítku, je velice aktivní v mnoha směrech. Věnuje se rovněž herectví, produkci, psaní knih, moderuje talk show v televizi a bojuje za práva gayů. Své svlékání pak pokaždé navlékne na nějaké ožehavé téma, většinou se snaží bojovat proti národnostním konfliktům nebo jím řeší politické otázky.

Podle zdroje US Weekly si však Handler půl roku před čtyřicátinami nechala ‚pozdvihnout‘ ňadra a s výsledkem je tak spokojená, že jej chce dávat na odiv. Herečka toto nařčení odmítla a ve středu napsala na sociální síť: „Ehm... Byla spousta mužů, kteří se dotýkali mých prsou, ale žádný z nich nebyl lékař.“ Pro nevěřící Tomáše měla ještě jeden trumf. Na Twitteru sdílela snímek, na němž polonahá leží na zemi s komentářem: „Tady, idioti. Naprosto jasný důkaz.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám