Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Jan Šťastný (58) je neodmyslitelně spjat s rolí primáře v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Do doktorské profese ale v televizi zabrousila i jeho půvabná manželka Barbora Petrová, která charizmatickému herci před třemi lety přivedla na svět syna Ondřeje.

Báře mateřství evidentně prospívá, protože jí to na obrazovkách neuvěřitelně sluší. V seriálu Stopy života si dnes večer střihne roli primářky pediatrie. Jde tak v manželových seriálových šlépějích, a dokonce lze říct, že ho předčila, protože se primářkou stala už v devětadvaceti letech.

Nejnovější díl seriálu Tomáše Magnuska nese název Mateřská láska, a tak jako vždy se dotýká kontroverzního tématu. Yvonna (Mahulena Bočanová) si celý život přála být herečkou, její sen se ovšem nesplnil a ve svých čtyřiceti letech už s žádnou závratnou kariérou ani nepočítá.

Svůj velký sen si proto chce splnit prostřednictvím své půvabné dcery. Svoji touhu po slávě je rozhodnutá ukojit za každou cenu, a tak svoji nezletilou dceru neváhá nabídnout slavnému režisérovi, o kterém je známo, že miluje mladinké dívky...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám