Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dodržel své slovo! Když se před pár lety na českém bulvárním nebi rozzářilo jméno Ornella Štiková (31), především její snaživá matinka Monika ráda vyprávěla o tom, že její dcerka měla vztah i s podnikatelem a nyní také politikem Tomiem Okamurou. Toho to ale nakrklo a hrozil, že obě dvě pošle k soudu. Tak se i stalo. Mají se mu omluvit a zaplatit mu dohromady tři sta tisíc korun! Hlasujte v anketě na konci článku.

„Nikdy jsem s ní nic neměl. Ale chtěla mě připravit o kreditní kartu,“ řekl Super.cz v srpnu 2012 Okamura. Ten tvrdí, že Ornellu poznal jako svou fanynku. Mladší Štiková ho prý dostala hlavně svou žádostí, ať jí kouká poskytnout svou kreditku i s PINem, že mu koupí lepší triko a sobě nějaké hadříky v pražské Pařížské ulici, která je proslavená luxusními obchody. „Když jsem se jí optal, proč bych to dělal, když nemáme nic společného, odpověděla mi, že je přeci normální, že muži jsou k ženám galantní,“ popisoval chování Ornelly Tomio.

Monika Štiková, matka Ornelly, mu na to konto vyhrožovala soudy. „Zvažujeme na vás žalobu za pomluvu a pozměňování daných faktů. Budou kontaktováni lidé z akcí, kde jste Ornellu představoval jako svoji přítelkyni a bude se dokládat svědectví sousedů v ulici, kteří u nás opakovaně viděli, jak přijíždíte nebo odjíždíte s Ornellou. A vše bude transparentně vyšetřeno a posléze zveřejněno, aby se každý v této zemi dozvěděl, jak lžete a co jste za člověka,“ tvrdila.

Pak jí ale soud v rámci předběžného opatření o Okamurovi zakázal mluvit a nyní konečně přichází na řadu samotné jednání.

To se koná v pondělí v devět hodin na pražském Městském soudě a druhá žalovaná Ornella prý o něm nic neví. Údajně nedostala předvolání. Tak jsme jí čas a místo konání sdělili, aby se mohla bránit. Ve hře je totiž možnost, že bude muset Okamurovi skutečně platit odškodné.

„A není to nějaká stará složka? Jeden soud totiž už proběhl a ten jsem vyhrála já,“ diví se Ornella. V pondělí se snad dozvíme podrobnosti.

Měl Okamura s Ornellou poměr?
Ano, určitě! Nabízel už jí svatební kimono
4,3 %
Možná, ale jen malinko
2,8 %
Na takovou dívku by vlezl leda tak opilý
8,5 %
Obě dvě Štikové lžou, jak když koktají
84,4 %
Celkem hlasovalo 22361 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám