Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Romana Pavelková (40) je těhotná. Finalistka Miss ČR 2008 je v pátém měsíci těhotenství a s manželem Milanem se těší na miminko. Když se loni v říjnu brali, netušili, jak rychle se stanou také rodiči.

"Bylo to hodně rychlé. Říkali jsme si po svatbě, že tomu necháme volný průběh. I manžel říkal, že nám to třeba bude rok trvat. Odjeli jsme na svatební cestu, a když jsme se vrátili, zjistila jsem, že čekám miminko," řekla Super.cz Romana.

Zatím přibrala pět kilogramů. A kila navíc hodně řeší. "Přibírám zatím jen v prsou a v oblasti bříška. Mám z kil navíc hrozné depky, bojím se stoupnout si na váhu. Je to hrozný nezvyk. Pět kilo už je znát. Už jsem si pořídila i těhotenské kalhoty, klasické džíny se mi zařezávaly na pupku, teď s látkou kolem bříška je to naprostá pohoda," vysvětluje.

Zatím netuší, zda čeká holčičku, nebo chlapečka. Proto nakupuje výbavičku v neutrálních barvách. "Výbavičku vybírám, mám už na to náladu a je čas. Mamka věří, že to bude kluk, tak vybírá klučičí barvy. Já opravdu jedu spíš ve žluté, béžové. Zatím volím neutrální barvy. Už mám vybraný i kočárek," upřesnila v hostivickém dětském obchodě Pavelková. Ve jménech pro miminko už mají s manželem jasno. „Když to bude kluk, bude to Maxmilián, holčička by byla Isabela,“ dodala Romana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám