Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ilona Csáková (53) již za měsíc řekne své "ano" příteli Radku Vonešovi, se kterým má syna Daniela. Svatba se odehraje v nádherném kostele nedaleko Brna. Csáková vzala Super.cz exkluzivně na zkoušku svatebních šatů. Ty jí pro její velký den navrhuje Josef Klír.

Šaty, ve kterých půjde před oltář, ale neukázala. "Pochopitelně chci, aby je Radek viděl až v kostele. Jsem pověrčivá," usmívá se Csáková.

Zpěvačka má za sebou již druhou zkoušku šatů. S výběrem jí pomáhala její nejlepší kamarádka Ivana Gottová (48), která jí půjde za svědka.

"Chtěla jsem původně decentní kostýmek v barvě champagne nebo starorůžové. Ivanka jako můj svědek mi to vymluvila. Nakonec jsem se rozhodla zalovit ve vodách módního světa a oslovila jsem Josefa Klíra," řekla Super.cz Csáková.

O svatebních šatech po naléhání Ilona prozradila. "Nebudou barevné a nebudou to minišaty. Nebudu vypadat jako Popelka na závěrečném plese. A chybět bude i závoj," upřesnila Ilona.

Tato odpověď překvapila právě Ivanu Gottovou. Měla za to, že její dcery Charlotte Ella a Nelly Sofie, které půjdou Iloně za družičky, závoj ponesou. "Budou rozhazovat společně s dalšími družičkami okvětní lístky," vysvětlila manželce Karla Gotta Ilona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám