Hlavní obsah
Článek

Kate (42) už se stala právoplatnou členkou královské rodiny. Najevo to nyní dala i královna Alžběta II., když ji i s jejím manželem a svým vnukem Williamem (41) pozvala na společné prázdniny do svého skotského letního sídla Balmoral.

Pětaosmdesátiletá panovnice chce podle deníku The Daily Telegraph vévodkyni z Cambridge „lépe poznat“. Královna s manželem princem Philipem jezdí do Skotska každé léto a stráví tam několik týdnů. Královští novomanželé se k nim ale zřejmě připojí jen na pár dnů.

„Princ pracuje na plný úvazek a vypadá to tak, že bude mít čas jen na prodloužený víkend,“ citoval deník svůj zdroj v Buckinghamském paláci.

„Pro Kate to bude skutečně důležitá návštěva, protože – věřte nebo ne – královna ji opravdu vůbec nezná,“ vysvětlil zdroj. „Vévodkyně nikdy předtím pozvánku na Balmoral nedostala, teď je ale členkou rodiny a královna ji chce poznat,“ dodal.

„Ta návštěva je důležitá v mnoha ohledech – už jen proto, že panovnice bude chtít, aby se Kate seznámila s tamními zaměstnanci – jednoho dne za ně bude zodpovědná ona. Královna potřebuje Kate představit Skotsku. Ten čas právě nastal,“ uzavřel zdroj.

Kate a William porušili královskou tradici tím, že na Balmoralu nestrávili část svých líbánek, nyní to tedy budou mít příležitost napravit.

Reklama

Další články

Načítám