Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

I když se šedesátiny herečky Simony Stašové (69) kvapem blíží, její vzhled i životní elán, kterým srší, datu narození v její občance nenasvědčují. Vedle dalších aktivit momentálně Simona finišuje se zkoušením nové hry Vím, že víš, že vím, kde se po boku Michala Dlouhého opět vrací do své milované Itálie.

„Legendární italský film přeneseme do divadla ABC a na prkna českých divadel. Je to pro nás skutečně výjimečný počin. Ve hře jsou filmové dotáčky a my jsme je natočili přímo v Římě. Dnes už veteránem, červeným Fiátkem 500, jsme jezdili kolem Colosea a zajeli s ním i do Vatikánu," líčí svou současnou divadelní prioritu Simona Stašová.

Propagační vizuály k představení navíc oba protagonisté nafotili v jednom z pražských luxusních hotelů, a to přímo v negližé.

„Zpočátku jsem měla menší ostych, ale k této komedii negližé patří, a tak jsem si možná naposledy troufla," dodává se svým typickým smíchem herečka, kterou čeká kromě nové hry i role matky v připravovaném filmu Filipa Renče o Lídě Baarové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám