Hlavní obsah
Článek

Známe málo zpěvaček, z nichž noblesa a pochopení sálá do dálky tak jako z Petry Janů (71). Přesto ale tahle každým coulem dáma občas nadává jak špaček. „Čeština je krásná, většinou jde o nadávky s krásným ‚r‘ ve slovech,“ přiznala Super.cz.

Petru jsme potkali na vernisáži obrazů v autosalónu, v němž získala obraz Nevinnost. V předchozím rozhovoru už nám prozradila, že i přes smrt milovaného manžela pro ni téma lásky rozhodně není uzavřená záležitost a že se novému vztahu nebrání.

Zabrousili jsme také na otázku, jaká je řidička.

„Myslím si, že dobrá, jelikož mi ještě žádný muž při řízení nenadával a také mi párkrát v autě usnuli, takže se se mnou asi nebojí,“ pochlubila se.

Zatímco spolujezdci o ní hanlivě nemluví, ona sama se při hrubém chování jiných řidičů občas utrhne ze řetězu tak, že byste nepoznali, že tak mluví opravdu žena!

„Když jede někdo se mnou, tak se musím krotit, ale jak jedu sama, tak nadávám jako špaček. Čeština je tak nádherná, jelikož v těch slovech je tolik ‚r‘, že si člověk neuvěřitelně uleví,“ smála se dobře naladěná zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám