Hlavní obsah
Článek

Modelka Klára Medková (40), manželka fotbalisty Radka Kováče, sice přivedla na svět svého druhorozeného syna Davídka teprve začátkem května, dva měsíce po porodu už je ale zase štíhlá jako proutek a sekne jí to tak, že by se z fleku mohla vrátit zpátky na přehlídková mola. Obdivuhodně krásná modelka září štěstím přesto, že se se dvěma syny musí pořádně ohánět. Na to, jak je znovu štíhlá, se podívejte ve videu i ve fotogalerii.

Každá jiná mamina by měla tvář posetou vráskami a po porodu nabraná kila by shazovala pracně několik měsíců nebo i roků. Půvabná Klára ale má snad ještě menší konfekční velikost než před těhotenstvím. Opálená je tak, jako by většinu času věnovala slunění se. Navíc září štěstím a spokojeností. To se jí odráží i na sexy tvářičce. I na jejím průzračném bezstarostném nebi se však objeví sem tam mráček potíží.

Její prvorozený syn Radeček (dva roky a čtyři měsíce) ji zlobí tím, že neposlouchá. "Měl spinkat a místo toho si hrál s autíčky. A pak mi usnul v autě. To se mi nelíbí," přiznala Medková. Na otvíračku nového obchodu dorazila i s dvouměsíčním Davídkem. A vypadala skutečně naprosto úchvatně. Když si hrála se zlobidlem Radkem v nafukovacím hradě, její zpět získané křivky snů obdivovaly i další dětmi obdarované kolegyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám