Hlavní obsah
Článek

Organizátor soutěže Muž roku a řady dalších charitativních akcí David Novotný už se ve vodách šoubyznysu a charity pohybuje od svého dospívání. Na jeho 35. narozeninách, kam dorazila i řada známých tváří, s nimiž na akcích spolupracoval, jsme tak trochu bilancovali.

Pětatřicetiny ostatně slavil velkolepě. Aby dárky nedostával pouze on, všechny hosty pozval nejen na sklenku a raut, ale i na divadelní představení Coco Chanel do divadla Semafor. "Já sám už představení s Míšou Dolinovou, Libuškou Švormovou a Honzou Čenským viděl dvakrát a chtěl jsem udělat radost i ostatním," vysvětlil.

"Jsem nesmírně rád, že přišla sousta celebrit, ze kterých se časem stali moji kamarádi a přátelé. Je to pro mě nesmírná čest," říká skromně David. "Muže roku už dělám šestnáct let a letos už je to osmnáct let, co jsem začal pořádat akce jako Den dobrých skutků. Díky tomu už jsme mohli potřebným věnovat přes sedm miliónů korun," vypočítal.

"Všem známým tvářím bych chtěl poděkovat, že u mne vystupují bez nároku na honorář, a podporují tak dobrou věc. A co se Muže roku týče, jsem také rád, že vítězům otevřeme cestu z Náchoda, kde se finále koná, až do Evropy a do celého světa, kde slavili úspěchy Martin Gardavský, který byl druhý na Mr. International, a Tomáš Dumbrovský, jenž skončil na stejné soutěži třetí," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám