Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) si umí vybrat outfit. I když zvolila cudné šatičky bez výstřihu, stejně budila pozornost. Pod šaty si nevzala podprsenku, a protože nebylo venku nejtepleji, její ňadra si získala velkou pozornost. Ale nejen ta. Ornella si v jednu chvíli sedla tak nešikovně, že předvedla i své puntíkaté kalhotky.

"Překvapení večera je, že jsem přišla nahoře bez. A koukala jsem, že jsem uchvátila pohled řady mužů. To mě pobavilo a dlouho jsem takový výraz na prsa neviděla," řekla Super.cz Ornella. "Dříve jsem víc nosila vyzývavé oblečení, ale teď jsem to omezila. I když ale nemám výstřih, tak evidentně upoutají," divila se na 125. výročí firmy vyrábějící sladkosti bývalá modelka.

A jak ji má nejraději její manžel? "Pepa mě má rád nahou. Když mu říkám, zda bych si měla vnady třeba vylepšit, tak odpovídá, že nesmím, zakazuje mi to," upřesňuje Ornella, která už nabídku na vylepšení několikrát dostala.

"Řada klinik mi nabídla, že bych jim mohla dělat tvář. Mě to ale docela urazilo. Navíc mě Pepa ujistil, že to nemám zapotřebí," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám