Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na roztomilém dětském snímku není nikdo jiný než oblíbené sourozenecké duo Adéla a Dalibor Gondíkovi. Adéla Gondíková (50) je o tři roky mladší než její bratr, který svou sestru ochranitelsky drží za ruku. V dospělosti ho ale Adéla přeci jen o pár centimetrů přerostla.

„Už tehdy jsme vypadali jako moderátorská dvojice,“ zavzpomínal si na archivní snímky pohublý Dalibor Gondík (54), který se v životě potýká s nepříjemnými zdravotními problémy. Epileptické záchvaty mu otočily život vzhůru nohama, ale Dalibor se nevzdal. Změnil životosprávu a objevil v sobě novou vášeň - běhání.

Výsledek se brzy dostavil. Protože už dlouho neměl epileptický záchvat a jeho stav je stabilizovaný, vrátili mu dokonce nedávno řidičák. Naplno se také vrhl do pracovních výzev. A jak jinak než po boku své mladší, zato ale dominantnější sestry.

Už dnes se sourozenecké duo představí ve zbrusu novém primáckém lifestylovém pořadu Gondíci s.r.o., který bude zaměřen na bydlení, zahradu, design, zdraví, inspiraci, styl i zábavu.

Sourozenci zde budou vystupovat jako zástupci rodinné firmy Gondíci s.r.o., která současnému divákovi nabídne inspiraci a rady z různých oborů, s čímž jim budou pomáhat odborníci. Populární dvojice bude také radit, kam jet na výlety nebo co dobrého lze připravit v kuchyni.

„Naše témata vždy reflektují roční období. Velmi se těším na natáčení speciálů, kterými bychom chtěli náš nový pořad zpestřit. Na jaře se například budeme věnovat Velikonocům, v létě rybám a lodím, na podzim nás čekají zase sklípky a vinobraní. A možná i vycestujeme za hranice,“ těší se Dalibor Gondík, který je rád, že nepříjemná nemoc prozatím ustoupila do pozadí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám