Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s přítelem Markem potkáváme Dominiku Mesarošovou (38) opět na večírcích a jeden z nich si rozhodně nemohla nechat ujít, narozeninovou oslavu pořadatele soutěže Muž roku Davida Novotného. Modelka, která je single, se tam totiž chystá okouknout největší krasavce Česka.

"Na vyhlášení jsem loni byla ještě s bývalým přítelem, ale na soustředění, kde se dá s kluky více poznat, ne. Měla jsem to zakázané. A David to tehdy stejně neřešil, když jsem byla zadaná, že by to bylo o ničem. Ale letos už bych zase na soustředění s klukama, kteří se na Muže roku hlásí, jet měla a hrozně se těším," svěřila nám modelka. "A nejen proto, že jsou tam ti chlapi, ale vždycky je to tam spontánní, uvolněné, prostě skvělá atmosféra," chválila si.

"S Davidem Novotným už se známe pět šest let. Pravidelně se účastním všech jeho akcí, protože je to vždy moc milé a příjemné. A hlavně je to pro dobrou věc," upřesnila Dominika, která si s narozeninovým dárkem moc hlavu nelámala. "Vždycky je hlavně rád, když přijdu, a vím, že nic nezkazím lahví dobrého vína. To se zužitkuje vždycky," dodala. Protože součástí oslavy bylo i divadelní představení Coco Chanel, navoněla se aspoň stejnojmennou vůní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám