Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V ženských magazínech se neustále dozvídáme, jak má vypadat svůdná žena, co musíte dělat, aby z vás muži šíleli a jak nakopnout svůj sexappeal. Věděly jste, milé dámy, že většinu takových článků píší ženy? A že představy, které o svůdné ženě máme zaryté v mysli, nemusí ve skutečnosti vůbec fungovat? Podívali jsme se tomu na zoubek!

Muži odhalují svá tajemství

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak jinak zjistit, po jakých ženách muži touží, než se jich přímo zeptat, že? Vyrazili jsme do ulic a zjišťovali, jaké kvality musí žena mít, aby se vloudila do mužské fantazie. A pokud čekáte klasická klišé, jste pěkně vedle! Nejčastější mužskou odpovědí bylo: „Nejpřitažlivější je žena, která se líbí sama sobě.“ To se hezky řekne, ale hůř dělá, viďte? Skvělým pomocníkem pro zvednutí sebevědomí je třeba sexy spodní prádlo – pořiďte si sexy kousek a uvidíte tu změnu! A co dalšího muži prozradili?

Čiší z vás ženskost?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

To je totiž další položka na mužském seznamu přitažlivosti. „Líbí se mi ženy, které se nesnaží popírat svou ženskost a za každou cenu se vyrovnat mužům. Líbí se mi ženy, které umí svou ženskou stránku zdůraznit,“ svěřil se Pavel z Prahy. Pokud nevíte, jak své ženství opravdu oslavit, zkuste třeba obléct košilku Rozalia. Rozkvetlý dekolt a ženským tvarům lichotící střih z vás udělá bohyni ženskosti!

Milujeme podvazky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano, jedno klišé se přeci jen potvrdilo. Když přijde na spodní prádlo, muži zkrátka neodolají podvazkům. „Když kolegyni zpod krátké sukénky vykouknul podvazek, nedokázal jsem na zbytek mítinku ani trochu soustředit. Podvazky jsou nejvíc sexy věc, kterou si žena může obléct,“ prozradil Jan. A my nemůžeme nesouhlasit. Pokud chcete muže dostat na kolena, zkuste třeba podvazkový pás Demetria, který je navíc zdoben krajkovou sukénkou.

Jste tak trochu princezna?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ano? Pak vás muži budou ochotně na rukou nosit! „Líbí se mi, když je žena něžná a křehká a potřebuje mou pomoc. Bezmocná kráska je snad snem každýho chlapa, ne?“ ptá se Jirka. Pokud se ráda necháte zasypávat květinami, luxusní župánek Amelie inspirovaný francouzskou palácovou módou bude vaším nejkrásnějším doplňkem. Nyní už jen zbývá vypadat bezradně a chrabří zachránci se jen pohrnou!

Nevinná před lidmi, dračice v soukromí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Má bývalka vypadala jako nevinnost sama, ale jakmile se za námi zavřely dveře od bytu, proměnila se v bohyni erotiky. Vždycky mě rajcovalo, že o její zvrhlosti nikdo neví. Pořád ji nemůžu dostat z hlavy,“ svěřil se Matouš. Nedá se mu divit, viďte? Pokud se chcete také takto zarýt někomu pod kůži, vybavte se nějakým tím erotickým oblečkem. Až se za vámi zavřou dveře a vy z koupelny vyjdete třeba v erotickém body Bernice, nebude myslet na nic jiného ještě hodně dlouho. Zaručeně!

Další články

Načítám