Hlavní obsah
Článek

Moderátorka pořadu Fakta, Barbora Tachecí (48), v poslední době už není tak jízlivá. Ani hostům už se tolik neklepou kolena, když k ní mají jít na kobereček. Důvod je jednoduchý. Konečně se totiž usadila s mužem, který je zřejmě ten pravý. Se sociologem, filosofem a autorem kreslených vtipů Václavem Hradeckým (52) sdílí i společnou domácnost. "U nás na Primě mu z žertu říkáme pan Dikobraz," řekl Super.cz zdroj z televize.

Bára se s Václavem seznámila během svého působení v Českém rozhlase, kde pracoval jako šéf výzkumu. "Byli jsme jen známí a pak to najednou bouchlo," svěřila Super.cz spokojená Tachecí. S partnerem se právě vrátili z New Yorku, kde vyzvedávali jejího sedmnáctiletého syna. "Sebastian studoval rok na Floridě střední školu. Jsem ráda, že dokázal ocenit, jakou dostal příležitost a angličtinu už má jako druhý mateřský jazyk," pochvalovala si pyšná maminka. "V New Yorku jsme strávili týden, kdy jsme si ho znovu celý prošli. Bylo to moc fajn," dodala.

Tachecí má momentálně moderátorské prázdniny. Pořad Fakta se reprízuje. "Užívám si volno, pečuji o naši zahrádku a snažím se prodat chalupu. S přítelem se ještě chystáme, že vyrazíme někam k moři. Je úžasné, že je to chlap, který mě nechá válet se na lehátku a nic nedělat," rozplývala se. Jediné, co idylku trošku kalí, je fakt, že je Hradecký stále ženatý. K tomu se ale více Tachecí vyjadřovat nechtěla.

Související témata:
Barbory Tachecí

Reklama

Další články

Načítám