Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Na Nově se po šokující výpovědi gurmánského experimentátora Ladislava Hrušky (46), dosavadní největší hvězdy televize, dějí věci! Podle našich zpráv se vedení televize domáklo jakési zprávy, že Hruška chce co nejrychleji vydat pokračování kuchařky, jejíž první díl mu vynesl čtyři mlióny korun. Z nové sbírky receptů by ale už jeho dosud domovská stanice neměla ani korunu. „Je tady z toho zděšení!“ přiznal nám zaměstnanec největší české televize.

„Nejvyšší vedení to řeší a přikázalo, ať okamžitě s vydavatelem navážeme spolupráci, podepíšeme smlouvy, a co nejdříve vydáme pokračování té první úspěšné kuchařky. Bojí se, že kdyby se Hruškovi povedlo být první, připraví je o veškeré zisky,“ tvrdí náš informátor z Novy.

Moc dobře velké haló kolem knížky, jejíž prodej se bez Hrušky čeká tak pětkrát menší než té první, ale nechápe.

„Jestli mám dobré informace, tak už v první smlouvě měl mít Hruška klauzuli, že pár let bez souhlasu Novy nesmí vydat jedinou knížku. Takže kdyby se rozhodl to porušit, u soudu ho ožebračí. A do prvního května, kdy mu končí výpovědní lhůta, tak jako tak nemůže nic dělat. Vedení se prostě asi jen jistí,“ krčí rameny rozhodně ne řadový zaměstnanec stanice.

Podle našich zpráv by publikace měla spatřit světlo světa koncem dubna, tedy pár týdnů před tím, než Ladislav Hruška přestane být zaměstnancem Novy. Už se šíří i drby ve smyslu, že hned na začátku května oznámí Láďa televizní přestupovou bombu. Tak uvidíme, čím překvapí!

Reklama

Další články

Načítám