Hlavní obsah
Článek

Dvacítku let po prvních zkušenostech s hraním hodnotí novou filmovou zkušenost i po zhlédnutí snímku Vybíjená, v němž hrála jednu z hlavních rolí, Simona Krainová (51) veskrze kladně. "Mám z toho dobrý pocit. Myslím, že režisér Petr Nikolaev má tu starou školu, hodil do toho takovou nostalgickou náladu a mně se jeho rukopis líbí," řekla Super.cz.

"Nemůžu být objektivní, když jsem na tom strávila tolik času a je to moje srdeční záležitost. I kdyby ten film nakonec divácky úspěšný nebyl, já ho mám ráda. A navíc mi otevřel další dveře. Mám nové nabídky na filmování, což mě hrozně těší," dodala. A jde opět hlavně o to, že potřebují do filmu nádhernou ženu? "Je to ženská, která má koule, což se mi líbí, a není to jen nějaký designový doplněk. Ale je teprve doba kamerových zkoušek, tak nechci předbíhat," svěřila Krainová, která sice začíná být pro modeling pomalu stará, ale v herectví by viděla možnou další cestu.

Prozradili jsme Simoně, že se čtenáři Super.cz mohli uklikat, aby s předstihem na našem serveru uviděli scénu, kdy Simona jen v kalhotkách skočí do studené řeky. "Přiznám se, že sama jsem se při natáčení této scény komfortně necítila, navíc jsem nečekala, že se budu svlékat. Jsem už žena po čtyřicítce, myslela jsem, že do té vody budou tahat spíš Lindu Bartošovou, a diváci by si to užili daleko víc. Ale Petr všechny ty scény, nejen moji, kde byl náznak erotiky, dokázal zpracovat s citem," domnívá se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám