Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Zatímco pánové mohou na Evě Mendes (50) oči nechat, dámy ji příliš v oblibě nemají. Spousta z nich jí totiž nemůže přijít na jméno kvůli tomu, že zrovna ona ulovila Ryana Goslinga, který má snad více fanatických obdivovatelek než Justin Bieber (30).

Románek herečky, která dnes slaví 41. narozeniny, s o sedm let mladším miláčkem ženského publika zpočátku vypadal jako krátkodobý úlet, ale slavný pár už svou lásku potvrdil potomkem. Eva Mendes loni v září přivedla na svět dceru Esmeraldu, ale krátce po porodu už pózovala před objektivem s výstavními křivkami.

Kráska s jihoamerickou krví hereckou kariéru odstartovala dost nešťastně v béčkovém hororu Kukuřičné děti 5: Pole teroru. Záhy však dostala příležitost svůj talent předvést v podstatně kvalitnějších projektech, mezi něž patří krimi drama Training Day, komedie Hitch: Lék pro moderního muže či akční série Rychle a zběsile. Zlomový je pro ni film Za borovicovým hájem, který ji v roce 2011 svedl dohromady s Goslingem.

Mnohem více než na filmovém plátně však Eva Mendes zazářila v reklamních kampaních. Sexy modelka se neváhala svléknout pro organizaci PETA, ale nejžhavější snímky nafotila pro známou oděvní značku. Plakáty, na nichž se v rajcovním prádélku tulí k polonahému Jamiemu Dornanovi alias panu Greyovi z Padesáti odstínů šedi, patří k tomu nejlepšímu, co se kdy v módním průmyslu urodilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám