Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se na narozeninové oslavě potkali s bývalým Mužem roku Martinem Gardavským, bylo nám podle jeho opálení, pod košilí i spálení, jasné, že v Česku v poslední době nebyl. "Zrovna jsem se vrátil z Brazílie. Týden jsem tam odpočíval, další tři pracoval," vysvětloval.

"Natáčeli jsme videa pro brazilský trh, pilotní projekt o cestování pro televizi. Brazilce totiž baví, když vidí o své vlastní zemi vyprávět takzvaného gringa, což jsem já a každý, kdo tam přijede ze zahraničí. Je to pro ně zajímavé. Potkal jsem spoustu lidí, kteří byli z toho projektu unešení, a doufám, že to bude mít úspěch," překvapil Martin.

Ten si k Brazílii získal vztah i díky své brazilské přítelkyni. S tou už ale není. "To je novinka. V tuhle chvíli už spolu nejsme, ale jsme pořád hodně blízcí přátelé. Brazílii jsem plánoval už hodně dlouho dopředu a s naším vztahem to nemělo nic společného," vysvětlil.

Holky, které by o sympatického krasavce stály, teď mají šanci, ale nebudou to prý mít jednoduché. "Jsem těžko dostupný. Když mě nějaká holka bude chtít ulovit, bude se muset hodně snažit. Jak? Nebudu dávat návod, nechám se překvapit. Já radši lovím sám," uzavřel Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám