Hlavní obsah
Článek

Nedávno Evu Perkausovou (30) znali jen obdivovatelé ženské krásy díky jejím lechtivým fotkám v Playboyi, nyní ji zahrnují nabídkami hlavní komerční televize. Její hvězda strmě stoupá vzhůru.

Není to ještě ani rok, kdy začala natáčet první dva filmy, a nyní má svůj vlastní pořad. Každý pátek se na ni diváci těší a Eva se svojí vizážistkou si to očividně užívají. Co jeden díl pořadu, to zcela jiná image a úplně jiná tvář. O Evě toho ve spojitosti s Lucií Borhyovou (46) zaznělo už poměrně dost, ale uvidíme, jestli Lucii dožene profesně. O práci moderátorky blonďatá kráska nikdy nesnila, ale když dostala takovouto příležitost, tak ji to velmi chytlo. Eva do toho opravdu dává všechno a prakticky každý den trénuje hodiny fonetiky se známou lektorkou.

Jak Super.cz zjistil, Evu uvidíme i v dalším novém chystaném filmu a také novém televizním seriálu. Přestože se jí objevilo nabídek na účinkování v seriálu hned několik, ona nechce z pověrčivosti nic zakřiknout. „Na natáčení se moc těším, sama jsem mile překvapena, ale bohužel nemohu zatím prozradit, o co se jedná,” řekla Eva. Jakmile tedy zjistíme víc, tak vás budeme informovat.

Reklama

Další články

Načítám