Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený herec a muzikálový zpěvák Roman Vojtek (52) se odjakživa těšil velké přízni žen. U řady divaček, které fešného sympaťáka z Vyprávěj naprosto zbožňovaly, si to bohužel pokazil odchodem od těhotné manželky.

Přesto si na nezájem žen nemůže stěžovat. Ještě než se před deseti lety v karlínském divadle zakoukal do své současné manželky Terezy, prošly jeho životem tři osudové ženy. Tedy aspoň ty, které oficiálně stály po Vojtkově boku jako jeho partnerky.

V době studií na brněnské JAMU randil Vojtek s herečkou Danielou Šinkorovu (51), jež byla do Vojtka až po uši zamilovaná a plánovala s ním společnou budoucnost. Vojtek se s ní ale nakonec rozešel, protože se zakoukal do herečky Markéty Sedláčkové, což Šinkorová velmi těžce nesla a dlouho se s nečekaným rozchodem vyrovnávala.

Momentálně se Šinkorová s Vojtkem často objevuje na muzikálových prknech a pojí je přátelství. S Markétou Sedláčkovou chodil Vojtek dva roky, ale ani tento vztah, který vzniknul během jejich společného angažmá v Městském divadle Brno, herci nevydržel.

Další osudovou ženou oblíbeného seriálového hezounka byla bezesporu moderátorka Kristina Kloubková. Krásná blondýnka žila s Romanem Vojtkem dlouhých osm let. Rozchod následoval poté, co se Kloubková zamilovala do herce Alana Bastiena a Vojtka opustila.

Ten dlouho nezahálel a brzy se zakoukal do produkční Terezy Janouškové, kterou později pojal za svou ženu a založil s ní vytouženou rodinu. Po deseti letech vztahu ji však těsně před porodem syna opustil, protože zjistil, že s ní není šťastný a ve svém životě hledá něco jiného, než ve skutečnosti má.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám