Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) uspořádala v Divadle Kalich další ze svých tradičních komorních recitálů. A jak už je u ní zvykem, oblékla se do svých oblíbených černých šatů. Černá barva opticky zeštíhluje, což je přesně to, co Basiková potřebovala.

Abychom ale zpěvačce nekřivdili, musíme uznat, že přeci jenom trošku zhubla. Perfektním nalíčením se Basiková snažila zamaskovat kruhy pod očima a počínající vrásky, což se jí podařilo jen částečně, protože stopy únavy byly z jejího obličeje jasně patrné.

A snad právě proto se už teď těší na zaslouženou dovolenou. „Už máme jasno. Pojedeme do Řecka za odpočinkem, opalováním, koupáním a také poznáváním. Prostě takový aktivnější relax,“ prozradila Basiková, která si komorní recitál nadmíru užívala.

„Jde o program ušitý na míru útulnému prostředí Divadla Kalich, můj zpěv pouze s doprovodem klavíru. Repertoár se skládá z komorních skladeb, intimních písní, skladeb ze známých filmů nebo divadelních představení, také něco z klasiky. Vedle zpívání si s diváky povídám, mohou se ptát na cokoli,“ poodhalila dramaturgii nezvyklého vystoupení zpěvačka.

Bára letos chystá velké koncertní turné s kapelou Stromboli. Na nedostatek práce si tak rozhodně nemůže stěžovat.

„Hraji v muzikálech tady v Kalichu a Hudebním divadle Karlín, což mi stačí. Dvě nabídky jsem dokonce odmítla. Chtěla bych mít víc času na rodinu, která je pro mě tou největší prioritou. Holky jsou sice už velké, je jim třiadvacet, ale Theodor má šest a je to děťátko. Ten péči vyžaduje. A já si to užívám,“ uzavřela Bára.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám