Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Preiss, jenž v prosinci loňského roku po hádce s manželkou vyhrožoval, že spáchá sebevraždu a nakonec skončil na psychiatrii, se nyní konečně rozhodl promluvit o tom, co ho takhle dostalo až do kouta. A byl až nezvykle upřímný!

Preiss se vyjádřil v souvislosti s tím, že byl přeobsazen v nováckých Doktorech z Počátků. „Práci na seriálu, která mě velmi bavila, jsem byl bohužel nucen přerušit vzhledem k přetrvávajícím zdravotním problémům. A protože jsem stále v procesu doléčování a objem práce byl značný, bylo mi lékařem doporučeno dočasně v jakékoli práci nepokračovat,“ uvedl pro Aha! Preiss s tím, že má nyní především hodně odpočívat.

Za jeho potíže prý může syndrom vyhoření, kterým prý lidé v jeho branži kolem čtyřicítky trpí docela často. „Ale s jarními měsíci se těším na návrat v plné síle. Teď potřebuji pouze klid, stejně jako má rodina,“ dodal herec, který v Počátcích hrál paradoxně Davida Dřímala, jenž se také zhroutil. Jeho postava ale psychicky neunesla tíhu svého nezměrného bohatství.

Reklama

Další články

Načítám