Hlavní obsah
David Zápal
Článek

V prosinci loňského roku vyděsil své nejbližší, když vyhrožoval, že si sáhne na život. Kvůli tomu také nakonec skončil v léčebně. Teď má ale bohužel herec Martin Preiss další trápení, jež mu na klidu rozhodně nepřidá. Přišel totiž o velmi slušný stabilní příjem ze seriálu, jehož tvůrci už s ním prý přestali mít trpělivost!

Martin hrál v jednom z nejsledovanějších českých seriálů Doktoři z počátků. Jenže poslední dobou nemohl pracovat, všechny síly totiž věnoval léčbě a scenáristé a štáb už na něj odmítli dál čekat.

„Přejeme mu hodně štěstí, ať se brzy vyléčí, když tu ale byl naposledy, tak bylo vidět, že na tom ještě není dobře, nebylo to ono. Taková továrna na sny, jako je natáčení seriálu, si nemůže dovolit emoce, proto jsme kvůli divákům museli jeho roli přeobsadit. Nešlo bohužel už déle čekat,“ dozvěděli jsme se na place.

Nástupcem Martina se stal Jan Maxián, známý herec, dabér a hlavně muzikant z Nightworku. „Tuto informaci mohu potvrdit. Martin v seriálu odvedl výbornou práci, děkujeme mu za ni a přejeme mu v práci i soukromí hodně úspěchů,“ uvedl PR koordinátor Doktorů z Počátků Vojtěch Boháček.

Reklama

Další články

Načítám