Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Využijte slev 25 - 63 % na 3 728 parádních modelů nábytku a vybavte si domov nejvýhodněji, jak to jde. Neváhejte ale moc dlouho, akce "Nekompromisní jarní úklid" trvá u MT-nábytek.cz pouhých 10 dnů. Čeká na vás rohová sedačka zlevněná o těžko uvěřitelných 13 766 Kč, velká šatní skříň za polovic nebo moderní matrace úplně zadarmo. Jen do 18. března!

Buďte nelítostní! Zbavte se starého nábytku a udělejte místo novému. Je na to ten nejlepší čas

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odstartovala nevídaná 10denní akce “Nekompromisní jarní úklid”, během které pořídíte u MT-nábytek.cz tisíce modelů nábytku se senzační slevou 25 - 63 %! A co víc - nemusíte platit dopravu. Kromě čalouněného nábytku vám při nákupu nad 5 000 Kč všechno ostatní zboží dovezeme až domů úplně zadarmo!

To je prostě senzace! Rozměrná rohová sedačka zlevněná bezmála o 14 tisíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Propást takovou příležitost by byla velká škoda. Komfortní sedací souprava Kari, ze které snadno uděláte prostorné lůžko, teď stojí necelých 8 tisíc korun. Vyberte si provedení rohu vlevo nebo vpravo a užívejte si plnou náruč pohodlí za cenu, jaká už se nebude opakovat! Dříve za 21756 Kč - sleva 63 %!

Kdy jste dostali něco zadarmo? Dáme vám matraci a navrch ještě 2 polštáře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídka, jaká se neodmítá. Ke zdravotní matraci Verona z moderní PUR pěny vám dáme tu stejnou zdarma a jako dárek přidáme 2 anatomické polštáře. Potěšte se 7 zónami tvrdosti matrace, oboustranným použitím nebo snímatelným a pratelným potahem. Použité materiály jsou naprosto neškodné pro alergiky. Dříve za 11580 Kč - sleva 50 %!

Objevte mimořádné spojení krásy, funkčnosti a komfortu za nevídanou cenu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dopřejte si luxus černobílé ložnicové sestavy Paris, zlevněné na pár dnů o více než 10 tisíc korun. Zvolte si velikost postele i skříně, jaká vám vyhovuje, vyberte matraci na míru vašemu tělu a vychutnávejte si příjemnější usínání i vstávání. Nekompromisní kvalita pro každého. Dříve za 30330 Kč.

3 v jedné posteli aneb Dokonalé využití místa v dětském pokojíčku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dětská postel Mildred, to jsou 2 lůžka a skříň v jednom. V případě potřeby totiž lehce vysunete ven přistýlku, ukrývající navíc vnitřní úložný prostor. Bytelnou dřevěnou postel dostanete v mnoha barevných variantách, všechny použité materiály byly testované na zdravotní nezávadnost. Už žádné přemlouvání potomků na kutě. Dříve za 10937 Kč.

Další články

Načítám