Hlavní obsah
Článek

Celebrity vnímají sociální sítě jako skvělý prostředek k vlastní propagaci. Zdarma si tam můžou dělat reklamu, ačkoli to má svá úskalí. Pokud totiž neumějí žít nenápadně a své privátní excesy skrývat, pak se právě sociální sítě stávají jejich noční můrou. A nejinak tomu je v případě Pamely Anderson (56), která se třikrát do roka rozchází a zase dává dohromady s manželem Rickem Solomonem. Propírání svého soukromí měla tak plné zuby, že zrušila své profily na sociálních sítích.

Herečka odmítá, že by v tom bylo něco osobního. „Dávám sbohem Twitteru, Facebooku i Instagramu. Není to nic osobního,“ napsala a profily na všech třech sítích opravdu zrušila.

A její čin s nadšením vítá herečka Cameron Diaz (51). Podle ní jsou sociální sítě šíleným experimentem prováděným na dnešní společnosti.

„Myslím, že sociální sítě jsou šíleně prdlým experimentem pro společnost. Způsob, jak je lidé používají, že získávají cenu hodnocením nějaké skupiny cizích osob, je nebezpečný. Jaký to má všechno smysl?“ prohlásila Diaz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám