Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miss ČR Aneta Vignerová (36) se rozešla se synem moderátora Jana Krause (70), muzikantem Davidem. Nesourodý pár, kterému nikdo nepředpovídal velkou budoucnost, se rozešel po půlroční známosti.

Kraus nesnáší společenské akce a libuje si v životě nezávislého chlapce. Aneta záři reflektorů naopak miluje. Jeden druhého se snažili usměrňovat. Přesto ale doma měli pořádnou Itálii. „Oba jsme hodně dominantní a málokdy se dokážeme shodnout,“ přiznala během vztahu s Krausem Vignerová. „Hádáme se třeba pětkrát denně. Byl jsem zvyklý, že ve vztahu bylo vždycky po mém. Navíc jsem egoista, mám rád svůj klid. A Aneta je hol­ka, která mi bude vždycky odporovat. I kdybych měl stokrát pravdu,“ doplnil ji Kraus.

"Často si říkám, jestli chci být s ní? Stojí mi to za to?," ptal se ještě před dvěma měsíci Kraus. Nyní je jejich lásce konec. Podle našich informací definitivní tečku za bouřlivou láskou udělala Aneta. A může za to jiný muž. Vignerová je prý zamilovaná až po uši do fotbalisty Tomáše Ujfalušiho.

Kvůli němu také přesměrovala své modelingové aktivity do Turecka. Ujfaluši přestoupil z Atletica Madrid do Galatasaray Istanbul. A právě tam už víc jak měsíc buduje kariéru modelky Aneta. "S Tomášem ještě netvoří oficiální pár, zatím se poznávají, ale oba jsou velmi zaláskovaní. Aneta jen září," prozradil Super.cz blízký přítel Anety.

S Krausem se Vignerová seznámila v prosinci na koncertě v Ostravě. Poté krásnou Anetu sbalil David přes sociální síť Facebook. Po krátké době spolu začali žít ve společné domácnosti. Podle informací Super.cz se Aneta před měsícem odstěhovala. Kraus se začal zase opět stýkat se svojí expřítelkyní, exotickou produkční Nikolou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám