Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený zpěvák a herec Roman Vojtek (52) ztratil řadu věrných divaček, které naštval tím, že tři týdny před porodem opustil svou manželku a matku čtyřleté dcerky Edity Terezu.

Manželka se po odchodu muže zhroutila a i v pokročilém stadiu těhotenství musí užívat antidepresiva. Krok Romana Vojtka (52) si nikdo nedovede vysvětlit. Co tak zásadního se mezi manželi muselo stát, že populární herec zvolil tak radikální řešení v tom nejnevhodnějším období? Na syna se podle svých slov velmi těšil, tak proč, když už nebral ohled na manželku, nemyslel aspoň na to, aby se dítě v klidu narodilo?

Vojtek se nechal slyšet, že minimálně v posledních dvou letech není šťastný a hledá něco jiného, než si myslí, že má. Odmítl přitom, že za jeho odchod od manželky může jiná žena.

Ještě loni v listopadu hýřil dobrou náladou a neváhal si v rozhovoru s redaktorkou Super.cz zavtipkovat na téma, s kým jeho manželka vlastně čeká dítě. Stačila k tomu jedna nevinná otázka: „Vzpomenete si, kdy miminko vzniklo? Na nějaké dovolené?“ zeptali jsme se a Vojtek s humorem odpovídal: „No, teď se o tom bavíme, já jsem myslel, že je v pátém měsíci, ona mi řekla, že je v šestém, a to jsem nějak zrovna v tu dobu nebyl doma, tak já si to ještě musím spočítat,“ laškoval zpěvák.

Manželka tehdy nezapomněla přisvědčit, že ví jasně, že se jí narodí Vojtek. "Bude to opravdu Vojtek," ujistila nás Tereza. Otázkou teď zůstává, zda tehdy Vojtek opravdu jen snědl vtipnou kaši, nebo snad narážel na to, že si není jistý, čí že to dítě vlastně je...

Ještě předtím totiž naopak tvrdil, jak se těší na pokračovatele svého rodu. "Jsem poslední Vojtek našeho rodu, tak jsem samozřejmě rád, že budu mít následovníka a nevymřeme," smál se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám