Hlavní obsah
Článek

Když Roman Vojtek (51) zčistajasna oznámil své těhotné manželce, že už dál nechce pokračovat v jejich vztahu, tak se z minuty na minutu připravil o své zázemí.

Prvotní reakce Terezy Vojtkové byla taková, že si sbalila věci a s dcerou odešla na prvních pár dní k sestře, dvojčeti Kristýně. Následně se ale do jejich domu ve vesnici Řitka s dcerou vrátila. K tomuto kroku s největší pravděpodobností došlo právě kvůli jejich čtyřleté dcerce Editě, aby na ni vzniklá situace tolik nedolehla.

Komfortně zařízený rodinný dům, stojící na okraji rybníka, který Vojtek stavěl celých sedm let a který z větší části hradil z honorářů za seriál Vyprávěj, tedy přestal být jeho domovem. „Moje rodina zůstala v rodinném domě, dokud se nerozhodneme, co dál,” nechal se Vojtek slyšet v rozhovoru pro Blesk.

Podle posledních informací poskytla herci azyl jeho dlouholetá kamarádka Jitka Čvančarová, která mu umožnila pobývat v jejím bytě na Malé Straně. Známá herečka obydlí nedaleko Pražského hradu neobývá, neboť žije se svým manželem Petrem Čadkem a dcerou v rodinném domku.

Zatím není vůbec jasné, jak se celá věc vyřeší, zda Tereza v domě bude moci zůstat. „Vlastně si vůbec nedovedu představit, jak se celá věc dál vyvine, nezlobte se, vážně netuším,” řekla Super.cz zlomeným hlasem Vojtková, kterou celá situace zdrtila a která se soustředí hlavně na to, aby se její zdravotní stav stabilizoval.

Související témata:
Malá Strana
Řitka

Reklama

Další články

Načítám