Hlavní obsah
Článek

S hercem Stanislavem Zindulkou se pravidelně potkáváme na výstavách obrazů jeho jevištní partnerky herečky Blanky Bohdanové. "Já bych tohle nikdy nedokázal, obdivuji ji, jak je pilná," skládal kolegyni poklony herec, jenž už oslavil 83. narozeniny, pořád ale hraje a natáčí.

"Zrovna předevčírem jsme si spolu zase zahráli. Představení Moje strašidlo hrajeme v Činoherním klubu tak jednou do měsíce. Zrovna jsme si pochvalovali, jak se na to vždycky těšíme," svěřil Zindulka. "V natáčení jsem teď měl pauzu, ale aspoň jsem byl hostem Marka Ebena (66) v jeho pořadu Na plovárně," dodal.

Žádné pikantnosti ale prý čekat nemáme. "Byl decentní, na takové věci se neptal. Vlastně ani nevím, na co by se v tomto ohledu ptát měl," smál se. Nás ovšem zajímalo hlavně to, jak se udržuje v tak požehnaném věku ve formě.

"Chodím na procházky, pokouším se vždycky pořádně vyspat. A hlavně to, co dělám, mne baví, což je to nejdůležitější," shrnul Zindulka. Skleničku vína, které míval rád, už si nedá. "Ale dobré kafe a dobrý čaj, to je moje. A nějaké ty pikantní dobrůtky, sladké moc nemusím," prozradil, co jej vždy potěší jako dárek.

Zdraví mu prý slouží. "Je to střídavě oblačno. Ve třiaosmdesáti už něco mít musíte, to by ani nijak nešlo. A tlak mám v pořádku, jen když se rozčílím, tak vylítne. Nesmím se moc dívat na televizi a číst noviny," uzavřel herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám