Hlavní obsah
Článek

Opustil těhotnou manželku tři týdny před porodem a nechal ji samotnou s čtyřletou dcerou. Jeho chování je pro většinu lidí nepochopitelné, čemuž nasvědčuje i jasný výsledek ankety v našem článku. Roman Vojtek (51) možná pochopil, že jeho čin by mohl být začátkem konce jeho herecké kariéry, a tak se po dni mlčení rozhodl své kroky vysvětlit. Je to ale vůbec možné?

Známý seriálový herec podle svých slov nebyl ve vztahu s krásnou produkční šťastný už delší dobu a k odchodu sbíral síly. „Já už jsem určité pocity řešil před několika měsíci. Už jsme se o tom bavili. Terezka měla správný pocit, že se se mnou něco děje. Že třeba nemá tolik pozornosti, kolik by jako těhotná manželka měla mít. Snažil jsem se jí vysvětlit, že je to můj problém, který v sobě řeším, a nevím si s ním rady. Že ho vlastně ani řešit neumím,” řekl v rozhovoru pro deník Blesk.

Minulý týden se vše v Romanovi zlomilo a oznámil své ženě, že ve vztahu není šťastný. Ta pochopitelně jeho postoj nechápala, sbalila si věci a odjela ke své sestře, dvojčeti Kristýně. „Neplánoval jsem to, že to udělám ráno, nebo večer. Byla to vteřina, kdy mi to projelo hlavou, a já jí to řekl,” pokouší se vysvětlit v rozhovoru.

Vojtek se domníval, že všechno vyřeší druhé dítě. Paradoxně těhotenství jeho manželky bylo nejspíš spouštěčem jeho odchodu. „Pravděpodobně kdybych to neudělal teď, tak bych zůstal. Všechno bych v sobě ukryl. Narodil by se mi kluk, který by mě asi nastartoval. Zůstal bych, protože bych neměl sílu odejít - a odešel bych za rok, za dva. Vnitřně bych se trápil,” pokouší se vysvětlit své postoje Vojtek.

Je ve hvězdách, jak by se herec zachoval, kdyby věděl, že se po jeho odchodu jeho manželka zhroutí, bude muset vyhledat odbornou pomoc, lékaři budou miminko udržovat v břiše za pomoci infuzí a jeho ženě naordinují silné utišující léky.

Reklama

Další články

Načítám