Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Manželé Chris (55) a Colin (64) Weirovi, kteří vyhráli v loterii EuroMillions v přepočtu 4,5 miliardy korun a stali se tak ze dne na den 430. nejbohatšími lidmi v Británii, už možná litují rozhodnutí prozradit svou identitu.

Jak nedělníku Mail on Sunday prozradil pošťák ve skotském městečku Largs, na adresu výherců už přichází hromada dopisů od lidí, kteří žadoní alespoň o malou část peněz z jejich pohádkové výhry.

„Začaly jim chodit žebrající dopisy. Už jsem jich doručil hromadu,“ řekl muž. „Další už se ale hromadí na poště. Jsou adresované jednoduše „Weirovým“ a poštmistr se rozhoduje, jestli je vůbec doručit,“ dodal.

Záplava dopisů společně se strachem, že škemrající lidé oblehnou i jejich dům, Weirovi donutil, aby se sbalili a schovali se do Španělska. Jejich soused David Simpson nedělníku řekl, že nechápe, proč starší pár svou totožnost prozradil.

„Jen těžko si dokáži představit, jak budou schopni zde zůstat, když každý ví, že mají 162 miliónů liber v bance. Lidi je uštvou k smrti,“ uvedl muž. „Kdyby to nechali v tajnosti, nikdo by se to nedozvěděl,“ dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám