Hlavní obsah
Článek

Bigbítový veterán Aleš Brichta (64) se opravdu nemusí obávat, že by na stará kolena zůstal sám. Legendární zpěvák má stále dost příznivkyň, které udělají vše pro to, aby vlily krev do jeho žil.

Staromládenecký život si Aleš Brichta příliš dlouho neužil. V hospodě se mu totiž do cesty postavila Joanna Pawliszyn, která se po utkání v šipkách a rundě rumu stala jeho novou životní láskou. „Asi měsíc nato přijela na pár dnů za mnou a od 15. října u mě bydlí,“ prozradil zpěvák, který svůj nový objev vzal na dovolenou do Venezuely, což byl pro Polku, která poprvé v životě seděla v letadle, mimořádný zážitek.

„Dělá dobrou hudbu, moc se mi to líbí. Jak jsme se poznali, ukázalo se, že to není jen hvězda, ale také hodný muž,“ rozplývá se nad svým úlovkem Joanna, která v Česku našla naprosté terno.

Aleš Brichta vedle sebe nechce mít žádnou divošku, ale maximální spokojenost mu zajistí partnerka, která mu je schopná uprostřed noci udělat řízečky či palačinky. To Joanna je podstatně skromnější. K slzám ji prý dojalo gesto, když jí o 23 let starší partner uvařil čaj.

„Milí pánové, přeji vám, abyste to někdy zažili. Pokud jste to nezažili, tak je mi vás upřímně líto,“ neodpustí si Brichta, který vedle nové milenky výrazně omládl, provokativní poznámku v dnešním Top Star magazínu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám