Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jsme si zvykli, že pokud celebrita přibere, je zpět ve formě rychleji než běžný smrtelník. Nyní je však metoda, která předčí všechny ostatní. O hubenější postavu do druhého dne projevily zájem i herečka Alice Bendová a topmodelka Simona Krainová.

Moderní hubnutí celebrit

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne jen ve světě, ale i u nás jich už bylo mnoho. Za poslední dobu vzpomeňme Michala Davida, Petra Kotvalda nebo sestru Simony Krainové. Ti všichni podstoupili nejlepší mini-invazivní liposukci současnosti. Mezi novými na konzultaci u MUDr. Martina Molitora na Klinice Yes Visage je i sama tvář kliniky Simona Krainová a herečka Alice Bendová. „Mám za sebou dva porody za poslední čtyři roky a je mi 42 let. Myslím, že mám právo pomoci si k pevnějšímu bříšku i jinak než cvičením. Navíc má vizáž je i můj pracovní prostředek. Viděla jsem výsledky u svých přátel, a proto nemáme pochyb. Navíc perfektní výsledek jsem viděla i u své sestry. Byl to takový můj pokusný králíček,” vtipkuje Simona.

Novou postavu chce i Alice Bendová

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Kde už nepomůže cvičení, tam prostě pomůže odborník. A ani mne to nijak nevyřadí z pracovního hereckého maratonu. Navíc tato klinika je na tvarování postavy k lepšímu tím největším odborníkem u nás, tak proč váhat,” prozradila Alice. Je tomu skutečně tak, moderní laserová liposukce SlimLipo, kterou na Klinice Yes Visage provádí, není jen účinná, ale také je zákrokem ambulantním a nevyžaduje ani žádnou hospitalizaci, ani dlouhou rekonvalescenci. V podstatě již druhý den můžete fungovat. Právě být nejen hubenější, ale vrátit se rychle zpět před kameru, to je pro mnohé celebrity velmi důležité. To ale zdaleka není jediná výhoda, proč je laserová liposukce SlimLipo nejpopulárnější liposukcí.

Lékař o nové metodě hubnutí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Další pozitivní předností je pak funkce samotného laseru v liposukci. Liposukce „vysaje” tuk a laser nejen, že zaručuje přesnou manipulaci, šetrnost a minimalizuje tvorbu modřin a otoků, ale hlavně také snadněji přilne pokožku v ošetřované oblasti zpět, zpevní ji a vypne. To ostatně potvrzuje i MUDr. Issam Al Awa: „Působení laseru řadí tuto liposukci mezi nejmodernější a nejšetrnější liposukci současné estetické medicíny. Touto liposukcí lze kromě klasických partií jako bříško, boky, zadek či stehna řešit například i menší partie jako povislé paže nebo podbradek či dvojitou bradu.”

Michal David na liposukci

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Zprvu jsem se obával a nechtěl si liposukci připustit, ale skutečně se nejedná o žádné drsné vypumpování tuku z těla, ale o elegantní a šetrný zákrok, který jsem potřeboval,” prozradil k liposukci podbradku zpěvák Michal David. Ne vždy je však problémem uložený tuk. Mnohdy oblast bříška trápí převis, povislá kůže či povolené rozestoupené břišní svaly. K takovému případu dochází při rychlém úbytku na váze nebo častěji po porodu. Zde i to nejsvědomitější cvičení nepomůže, neboť kůži nestáhne. Řešením je pak moderní abdomino či miniabdominoplastika, která dává bříšku zpět pevný tvar. „Tento zákrok lze také úspěšně kombinovat s liposukcí v lipoabdominoplastiku,” doplňuje MUDr. Andrea Musilová.

Hubená postava zdarma

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Laserová liposukce je na Klinikách Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě i Bratislavě nejčastěji podstupovaným zákrokem. Dalším je pak úprava či zvětšení prsou. Pokud i vy toužíte po změně, ať už je to liposukce, nová prsa nebo třeba facelift či botox, můžete soutěžit o proměnu s Klinikou Yes Visage. Budete tak moci využít i vy stejných odborníků kliniky, která se stará například o Simonu Krainovou, Lucii Bílou, Martu Jandovou, Ivu Kubelkovou či Veroniku Freimanovou. Podrobnosti naleznete na webu Kliniky Yes Visage.

Další články

Načítám