Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Moderátorka Gábriela Partyšová (45) se aktuálně vznáší na růžových obláčcích. A není divu! Nedávno jí spadlo do klína moderování bulvárního nováckého magazínu Prásk, ve kterém na konci devadesátých let začínala, a po delší době půstu přišla i láska jako trám.

Nového fešného a rozhodně ne chudého přítele Daniela ukázala poprvé v pátek na plese. Před blesky fotoaparátů ani jeden z nové oficiální dvojice nešetřil něžnostmi. Netrvalo ani čtyřiadvacet hodin a vyšlo najevo, že Vánoce fešný boháč trávil ještě u stromku s manželkou Lucií a jejich dvěma dětmi.

Gábinu tak zase všichni mají za zlatokopku a rozvracečku manželství. Co na to říká ona sama?

„S Danielem jsem se poprvé setkala v prosinci loňského roku. V lednu jsme se znovu potkali pracovně, sympatie byly na obou stranách a přeskočila ona pověstná jiskra. V tu dobu už měl ale v ruce papír, že je rozvedený. Určitě nejsem příčinou krachu jeho manželství,“ řekla Super.cz rázně Partyšová s tím, že nechce s ohledem na rodinnou situaci svého milého dále rozpitvávat citlivé téma.

„Jsem zamilovaná a je mi fajn. A vlastně je mi jedno, co si kdo myslí. Já pravdu znám a svědomí mám čisté. Před lety si také všichni mysleli, že jsem rozvedla Pepu, a on přitom se svou ženou v době, kdy jsme se dali dohromady, už dávno nebydlel,“ dodala zaláskovaná moderátorka, která začíná psát novou životní kapitolu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám