Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o rozchodu Romana Vojtka (52) a jeho manželky Terezy přišla jako blesk z čistého nebe. Snad nikdo by nečekal, že oblíbený muzikálový zpěvák a herec opustí svou ženu jen měsíc před porodem syna.

Jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu ale, zdá se, neměl tak pevný vztah, jak se na první pohled zdálo. Roman Vojtek je velký fešák a ženy se na něj pokaždé lepily. Není divu, že se do něj před čtrnácti lety zakoukala i půvabná blondýnka Tereza, která tehdy působila jako produkční karlínského divadla, kde Vojtek hrál v muzikálech.

Od té doby spolu Roman s Terezou tvořili nerozlučný páreček a plánovali společnou rodinu. Roku 2008 je zasáhla velká rána, když Tereza přišla o nenarozené miminko. Jejich vztah ale smutná událost naopak posílila a o rok později se už v pražských Vrtbovských zahradách konala velkolepá svatba.

Na to, jak novomanželé zářili štěstím, se podívejte do naší vzpomínkové fotogalerie. Už rok po svatbě se Vojtkovým narodila dcerka Edita.

O tom, že nic nenasvědčovalo tomu, že by snad mezi manželi probíhala vleklá krize, svědčí i to, že Vojtek plánoval velkou rodinu a dalšího potomka si moc přál.

Ještě před měsícem s manželkou kupoval kočárek, a tak by nikdo nečekal, že ji těsně před porodem opustí. Tereza Vojtková se následkem toho zhroutila a skončila na antidepresivech.

Myslíte si, že se Roman Vojtek vrátí k manželce Tereze?
Ano, rozmyslí si to a nakonec se k manželce určitě vrátí
26,2 %
Ne, když už ji opustil těsně před porodem, zpátky se nevrátí
73,8 %
Celkem hlasovalo 24856 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám