Hlavní obsah
Článek

Čtvrteční překvapivá výpověď televizního kuchtíka Ladislava Hrušky (46) docela zamávala celým mediálním prostředím. Asi nikdo nečekal, že by se tento učitel středního věku z Městce Králové vzdal hvězdné kariéry na Nově, jež s ním měla velké plány, a raději se vydal na cestu zapomnění. Super.cz nyní zjistil, jak přesně k tomu došlo, co tomu předcházelo, a také to, co následovalo!

Podle Hruškových známých bylo hlavním kamenem úrazu to, že se s Novou nedokázal domluvit na nové smlouvě. Dostal ji na stůl už před pár týdny, byla na moderování Rad ptáka Loskutáka (flek nakonec získal Petr Rychlý) a prý v ní byl nenápadný dodatek, že Nova jeho jménem vydá i pokračování veleúspěšné kuchařky. A v tom byl problém.

„Láďa se u toho zasekl. Nedokázal pochopit, proč je to tam takhle zastrčené. Podmínky dostal sice stejné jako u první knížky, jak jste ale správně už dávno psali, ta původní smlouva byla jeho vlastní chybou tehdy strašně nevýhodná. Měl z knížky mnohonásobně míň, než by mít mohl. Proto na takové podmínky nechtěl přistoupit,“ tvrdí jeho kamarád.

Dostala se k nám i informace, které se nám vůbec nechce věřit, že na Hrušku mělo vedení tlačit ve smyslu, že dokud nepodepíše, nepošlou mu ani peníze z první kuchařky (tou si dosud vydělal necelé čtyři milióny korun). Naše zdroje na Nově, které tvrdí, že je odchod Hrušky zklamal, když mu dali takovou šanci proslavit se a udělali z něj hvězdu, proto mu také hned zakázali vstup do budovy, se dušují, že finance má na účtu už několik týdnů.

„To není pravda. Láďovi dorazily na účet až ve čtvrtek, tedy v den, kdy tu výpověď podal. Vedení se leklo, že bude chtít odejít, a tak mu honorář urychleně proplatilo. Ale už bylo stejně pozdě,“ dozvěděli jsme se. Jestli jde o náhodu, nebo Hruška čekal, až peníze přijdou a pak se poroučel, o tom můžeme jen spekulovat.

„Lidé z jeho strany asi mysleli, že tou nátlakovou akcí s výpovědí něco získají a že se tu začne vyjednávat, ale my se rozhodli, že Láďovi popřejeme hodně štěstí do budoucna a že na Nově tedy na své výslovné přání už působit nebude,“ konstatoval informátor z Barrandova.

Hruška se nyní chce věnovat především charitě (kvůli konkurenční doložce stejně nemůže kuchtit na jiné televizi), ale prý o něm ještě uslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám