Hlavní obsah
Článek

Dnes se v médiích objevila zpráva, že Roman Vojtek (52) opustil svou těhotnou manželku tři týdny před porodem jejich druhého dítěte. Namísto toho, aby se Tereza Vojtková mohla v klidu soustředit na narození svého druhého dítěte a radovala se z rozrůstající se rodiny, prožívá ty nejhorší chvíle v životě. Podařilo se nám zkontaktovat se se zdrcenou Terezou Vojtkovou, kterou události posledních dní zcela zlomily.

Těžká životní situace na maminku v očekávání značně dolehla. „Skončila jsem na kapačkách v Nemocnici u Apolináře,“ svěřila se nám Tereza. Aby těžkou psychickou zátěž organismus těhotné ženy vydržel a ona například předčasně neporodila, naordinovali jí lékaři antidepresiva. „Vím, že to není pro dítě vůbec dobré, ale je to lepší, než kdybych skončila opět na kapačkách,“ uvedla posmutněle Vojtková. Z jejího hlasu bylo zřejmé, že prožívá peklo.

Roman Vojtek se zhruba před týdnem odstěhoval z jejich rodinného domu v Řitce a pobývá někde v centru Prahy. Tereza se musí postarat nejen sama o sebe, ale také o jejich dceru Editu (4). „S manželem jsem v kontaktu jen kvůli dceři, vůbec nevím, jak to bude dál,“ uvádí léky zmátořená maminka.

Tereza pochopitelně vůbec netuší, jestli bude Roman Vojtek u porodu. „Nedokážu říct, jak to všechno bude,“ krčí rameny Tereza, které je v těchto dnech obrovskou oporou její dvojče Kristýna, nejlepší kamarádky a rodina.

Dá se odchod Romana Vojtka od těhotné manželky a dcery nějak pochopit?
Stát se může cokoli. Život je složitý
17,7 %
Na to se nedá najít omluva
82,3 %
Celkem hlasovalo 81089 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám