Hlavní obsah
Článek

Bývalá moderátorka Televizních novin Michaela Ochotská (39) se v polovině ledna stala maminkou na plný úvazek. V hnízdečku lásky jí teď kromě Lukáše Rosola dělá společnost i malý André.

Život bývalé televizní hvězdy se odvíjí podle jejího plánu. Mateřství ji však tak okouzlilo, že by si nejraději potomka pořídila už dříve. „Je mi líto, že jsem nebyla dřív těhotná. Dávala jsem si cíl, že bych ve třiceti chtěla mít miminko. Do té doby jsem chtěla cestovat a stihnout kariéru, takže všechno jde podle plánu,“ prozradí Míša v dnešním Top Star magazínu.

Partnerka Lukáše Rosola byla připravena na přirozený porod, ale kvůli zdravotním komplikacím přišel André na svět císařským řezem. „Týden před porodem mi vypadla plotýnka. Bohužel ve vysokém stadiu těhotenství se s tím už nic dělat nedalo. Nechala jsem to na profesionálech, i když jsem chtěla rodit přirozeně,“ dodala šťastná maminka.

Byl to tedy Lukáš Rosol, kdo si Andrého v porodnici pochoval jako první, takže má oproti své partnerce výhodu. „On je vlastně ta máma, která ho dostala první. Je tam cítit nějaké napojení. Když malý pláče, Lukáš ho vezme do rukou a hned je v klidu a usne. Myslím, že k sobě mají silné pouto,“ řekla Míša o své rodince.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám