Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když si loni nechala udělat nové trojky, trvala na tom, aby se její divadelní kostýmy, byť to bylo i v pohádkových muzikálech pro děti, upravily v dekoltu. Míša Nosková (41) si přála, aby její silikonové vnady byly pořádně vidět. Tentokrát ale nic nezmohla.

Zatímco všechny ostatní účinkující v muzikálu Přízrak Londýna ukazují svoje přednosti v sexy modelech, protože hrají děvy lehkých mravů, Míša je jako jediná upnutá v kostýmu, který by si mohla vzít bez problémů i jeptiška. Uvěří jí někdo roli něžné nevinné panny?

"Snad to zahraju tak, aby to uvěřitelné bylo," doufá zpěvačka. "O výstřihu jsem režiséra Lumíra Olšovského ani nepřesvědčovala, protože tahle role je největší naivka z celého muzikálu a nehodilo by se to. Ale v kostýmu se cítím dobře, je ze strašně příjemného materiálu," dodala.

Trochu prý bojovala s účesem. "V tom původním jsem vypadala, jako by mi bylo čtyřicet, což už by s jevištním partnerem Honzou Kopečným vypadalo, jako bych byla spíš jeho matka, než abychom tvořili romantickou dvojici," vysvětlila.

Paruku nemá, jen příčesky k vlastním vlasům. "Dokonce jsme se trefili i do barvy, ale pro mne to znamená, že nebudu moct na dobu, kdy se bude muzikál hrát, měnit sama barvu vlasů, a tím je konec mých experimentů. Sexy zrzečka skončila," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám